Slika CANDIDA PLANT

     


CANDIDA PLANT

SKU: 094

Stara cena: 850 din Popust 10%

Nova cena: 765 din

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

Kandidjaza je danas veoma česta. Tretman se sastoji u strategiji da se ova gljiva liši njene prirodne ishrane šećerom i da se dodaju specifični nutritivi i supstance koje kontrolišu ili pak ubijaju kandidu.

Biljne kapi CandidaPlant sadrže mešavinu biljnih tinktura koje deluju na zaustavljanje razvoja kandide i jačanje normalne bakterijske flore. Biljne kapi CandidaPlant jačaju imunitet, što je od suštinske važnosti kako bi se organizam sam počeo braniti od pojave novih gljivičnih infekcija.

Mešavina biljnih tinktura, koja sadrži biljne ekstrakte nevena, virka, zlatnice i uve, svojim delovanjem pomaže u otklanjanju ili regulisanju tegoba nastalih kod gljivičnih infekcija (mikoza) kože i sluzokože, prouzrokovanih dermatofitima, kvasnicama, plesnima i sličnim organizmima. Upotrebljava se 3 puta dnevno po 30 kapi. U malo vode ili još bolje čajne mešavine za kandidijazu. Bočica od 100ml je dovoljna za mesece dana terapije.


Planika je zimzelen žbunić. Koristi se mlad, osušen list, koji sadrži kompleks fenolnih heterozida (arbutin i metil arbutin od 3-10%), hidrolizirajuće tanine u količini do 20% i flavonoidni kompleks sa hiperozidom kao najvažnijim. Triterpenski i monoterpenski sastojci su prisutni u tragovima. List planike deluje kao uroantiseptik i blag diuretik pa se upotrebljava kod infekcija urogenitalnih organa.

Virak sadrži 6-8% tanina i flavonoide. Usled sadržaja tanina, koristi se kao sredstvo za skupljanje tkiva. Takođe se koristi u narodnoj medicini kod pojačanih menstrualnih krvarenja, kao sastojak «ženskih» čajeva i kod blagih, nespecifičnih proliva. Herba virka u svom sastavu ima epikatehine, koji pomažu regenirasanju sluzokože.

Zlatnica je višegodišnja zeljasta biljka visokoplaninskog područja. Koristi se osušeni vršni deo biljke u cvetu. Sadrži flavonoide (1,5-2%), tanine, etarsko ulje (0,6%), diterpene, triterpenske saponozide (virgaureasaponozid I,II) i fenolkarbonske kiseline.
Prihvaćena je upotreba od Komisije E kod infekcija urinarnog trakta, peska i kamena u mokraćnim organima. Podstiče izlučivanje mokraće, deluje diretično, antiinflamatorno i kao blag analgetik kod infekcija donjeg dela urinarnog trakta. Preventivno se koristi da spreči pojavu peska u bubrezima.


Neven je jednogodišnja zeljasta i razgranata biljka, jakog mirisa, visine oko 50 centimetara. Biljka je obrasla dlačicama, a cvetovi su svetložuti ili jarkonarandžasti. Zbog svojih lekovitih sastojaka, koriste se cvet, listovi i stablo nevena. Neven u našim krajevima cveta od početka maja do kraja jeseni. Neven sadrži aglikone, glikozide, gorke supstance, eterska ulja, kalendulin, kalijum, karotenoide, likopen, provitamin A, organske kiseline, proteine, sumpor, tanine, flavonoide, hlorofil, šećere. Neven kao dobar antioksidans ima antibiotska svojstva. Cvet, listovi i stablo nevena koriste se najčešće za lečenje kožnih bolesti i otvorenih rana.

+381117151265 - Poručivanje telefonom
08:00-20:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Biljne kapi i ulja

Brend: MEDIFLORA

Kod proizvoda - SKU: 094Slični proizvodi


PRIMED 13 KORDICEPS JE PRIRODAN PREPARAT NA BAZI MEDA I MEDICINSKE GLJIVE...
1.791 din
1.990 din
PRIMED 1 FORTE JE PRIRODAN PREPARAT NA BAZI MEDA, POLENA I PROPOLISA, U...
531 din
590 din
PRIMED 1 APICOMPLEX JE PRIRODAN PREPARAT NA BAZI MEDA, POLENA,...
1.134 din
1.260 din
  
  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  

  

Specijalne ponude

  


  

Iskustva korisnika

 

Zovem se Adnan, imam 35 godina. Teško disanje i opstrukcije sam osjetio sa 3 godine i od tada počinje moja borba sa bronhitisom. Česti odlasci u bo...

Adnan Murselović

Pogledajte ostala iskustva korisnika