Slika ETERA Tri kurkumin kapsule

     


ETERA Tri kurkumin kapsule

SKU: 619

Cena:  1.440,00 RSD

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

Tri  Kurkumin  Za  Svaki  Dan

Biti i ostati zdrav i usporiti proces starenja, zadatak je pred kojim stoji svaki čovek u zrelim godinama. Pomoć u svakom pogledu su kapsule „Eterra“  TRI KURKUMIN, koje u svom sastavu sadrže ekstrakt korena kurkume sa minimalno 95% kurkumina, ekstrakt smole tamjana sa minimalno 65% bosvelične kiseline i ulje crnog bibera.

Puno se priča o zdravstvenim prednostima kurkume, koja sadrži lekovite kurkuminoide, od kojih je najvažniji kurkumin. Kurkumina ima malo, 3% od težine kurkume, tako da bi ga trebalo uzimati puno više u ishrani, što opet mnogima ne prija. I zbog lakše absorbcije, da bi došao u krvotok, treba ga uzeti sa masnom hranom i biberom, koji znatno poboljšava absorbciju (2000%). Sve to imate u kapsuli, tako da je korišćenje komfornije. I još ekstrakt tamjana, tako da je zdravstveni efekat bolji.

Šta vas navodi da se zamislite o svom zdravlju?

Bol, pre svega, signal da nešto nije u redu. Akutna ili hronična, dugotrajna. TRI KURKUMIN ima efekat da smanjuje upalne procese u organizmu, i smanjuje bol, bez neželjenih efekata. Preporučuje se posebno za bolove u zglobovima, bilo da su oni od artritisa ili reumatski, sinergizam kurkumina i bosvelične kiseline čini da osetite olakšanje.

Depresija, problemi sa koncentracijom, zaboravnost, pa sve do Alchajmerove bolesti, kažu da kurkuma ima dejstva. Podiže neurotrofični faktor, tip hormona rasta, a mnogi poremećaji u mozgu su povezani sa smanjenjem nivoa ovog hormona. Podiže se i raspoloženje, jer se podižu i nivoi serotonina i dopamina, tzv. „hormona sreće“. I ove molekule prolaze krvno moždanu barijeru, tako da su zaista aktivni u mozgu i pomažu regenerativne procese. 

Uz TRI KURKUMIN biće lakše i crevima, jer smanjuje upalne procese u njima, pa se preporučuje kod raznih vrsta kolitisa i Kronove bolesti, a biće i olakšano varenje. Može se uključiti u terapiju kod astme, jer se smanjuje sekrecija, blagi je ekspektorans, i deluje antimikrobno i analgetski.

Velika antioksidativna sposobnost znači smanjenje broja slobodnih radikala koji oštećuju ćelije i dovode do mnogobrojnih oboljenja,a TRI KURKUMIN je ima. Čuva vaše srce i krvne sudove, deluje na smanjenje holesterola, čini da se osećate svežije i da stres ima manje efekta na vas. I zato, učinite dobro sebi, zaštite zdravlje, svaki dan TRI KURKUMIN!

+381117151265 - Poručivanje telefonom
08:00-20:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Kapsule, tablete, sirupi

Brend: ETERRA

Kod proizvoda - SKU: 619Slični proizvodi


Namena proizvoda: Proizvod se preporučuje kod infekcija urinarnog,...
 1.440,00 RSD
Čaga (lat. Inonotus obliquus) je parazitska gljiva na brezi koja podseća...
 1.728,00 RSD
Gastrokalm maksi je fitokomplekes koji ima za cilj da pomogne boljem...
 2.000,00 RSD
FEMISAN A PLUS MACA, kapsule prirodna formula za žene FEMISAN A plus...
 2.400,00 RSD
  
  

  
  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  

  
  


  

Iskustva korisnika

 

Zovem se Adnan, imam 35 godina. Teško disanje i opstrukcije sam osjetio sa 3 godine i od tada počinje moja borba sa bronhitisom. Česti odlasci u...

Adnan Murselović

Pogledajte ostala iskustva korisnika