Slika Ginko 40

     


Ginko 40

SKU: 394

Cena:  348,00 RSD

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

Pomaže kod:

  • Loše cirkulacija ruku, glave i nogu,
  • Vrtoglavice i zujanja u ušima,
  • Problema sa koncentracijom i pamćenjem,
  • Problema sa vidom uzrokovanih dijabetesom
  • Tegoba uzrokovanih menopauzom
  • Tegoba kod astme, alergija, Alchajmerove bolesti i bolesti srca
  • Povišenog ili sniženog krvnog pritiska

Ginkgo biloba poboljšava memoriju i druge moždane aktivnosti, smanjuje depresiju i bolove uzrokovane migrenom. Utiče na poboljšanje cirkulacije, posebno na prokrvljenost glave, ruku i nogu. Poželjno je koristiti ga ako postoje problemi sa jetrom ili bubrezima, raznim upalama, impotencijom. Pospešuje iskorišćavanje glukoze, pa je koristan i za dijabetičare. Pošto ima opšti učinak na cirkulaciju, korišćenje ginka smanjuje neugodnosti vezane za proces starenja, povećava radne sposobnosti, ubrzava zarastanje rana i olakšava oporavak od upale vena.

SASTAV

Suvi ekstrakt lista ginka (Ginkgo bilobae folium extractum siccum) sa 24% ginkoflavonglikozida.
 

PAKOVANJE:

Kutijica sadrži 3 blistera sa po 10 kapsula, ukupno sadrži 30 kapsula.

UPOTREBA

2 kapsule dnevno u toku jela uz dosta tečnosti.

Pri dugotrajnom prekoračenju preporučene dnevne doze kao sporedni efekti mogu se javiti anskioznost, nesanica, mučnina, dijareja i dermatitis.

UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Deca, trudnice i dojilje ne bitrebalo da koriste preparate na bazi ginka, jer ne postoji dovoljno dokaza o bezbednosti korišćenja proizvoda na bazi ginka u ovim populacionim grupama. Istovremeno korišćenje proizvoda na bazi ginka i antikoagulativnih lekova (varfarin), antiagregacijskih i nesteroidnihantiinflamatornih lekova može povećati rizik od krvarenja. Osobe koje čekaju neki operativni zahvat, ne treba da koriste ginko.
NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.
NAPOMENA: Ginko 40 uglavnom se vrlo dobro podnosi. Vrlo retko pri uzimanju mogu se javiti teskoće u varenju, glavobolja ili kofoa alergija. U slučaju pojave ovih simptoma potrebno je obratiti se lekaru. Osobe koje koriste antidepresive se obavezno moraju konsultovati sa lekarom preuzimanja preparata, jer aktivne komponente ova dva preparata u kombinaciji mogu izazvati različite nus pojave.
Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti.

+381117151265 - Poručivanje telefonom
08:00-20:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Kapsule, tablete, sirupi

Brend: MAXMEDICA

Kod proizvoda - SKU: 394Slični proizvodi


Pomaže kod: problema sa koncentracijom i pamćenjem oslabljene...
 585,00 RSD
Pomaže kod: vrtoglavica šum u ušima glavobolja...
 480,00 RSD
  
  

  
  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  

  

Specijalne ponude

  


  

Iskustva korisnika

 

Zovem se Adnan, imam 35 godina. Teško disanje i opstrukcije sam osjetio sa 3 godine i od tada počinje moja borba sa bronhitisom. Česti odlasci u...

Adnan Murselović

Pogledajte ostala iskustva korisnika