Slika Good Bye kilogrami

     


Good Bye kilogrami

SKU: 397

Cena:  835,00 RSD

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

Good-bye kilogrami ubrzavaju metabolizam, a time pojačavaju potrošnju masnoća, što dovodi do gubitak kilograma.

Delovanje:

  • Smanuje apetit
  • Smanjuje deponovanja masti
  • Podstiče razgradnju masnoće
  • Smanjenje apsorbcije masti iz digestivnog trakta, a samim tim i pojačano izbacivanje toksičnih materija iz organizma (pojačana peristaltika creva)
  • Eliminacija tečnosti iz organizma (diuretski efekat)
  • Pojačana mikrocirkulacija u tkivu ima za rezultat eliminaciju čvorića i nakupljene tečnosti unutar nepoželjnih „jastučića”, (eliminacija celulita ).

Preparat je namenjen regulaciji telesne težine, dovodi do gubitka telesne mase. Good bye kilogrami dovode telesnu težinu u normalu i održavaju je na tom nivou.
Ovaj preparat može da se primenjuje u dužem periodu bez pravljenja pauza, a dužina terapije treba da traje najmanje mesec dana (dve kutije).
Gubitak kilograma iz dosadašnjeg iskustva iznosi od 1 do 5 kg mesečno, a zavisi od težine osobe (veća težina lakše početno skidanje kilograma), fizičke aktivnosti i praviline i korigovane ishrane.

SASTAV

Sadrži 100% prirodane ekstrakte krušine, breze, sene, zelenog čaja, morača i artičoke vrhunskog kvaliteta.

PAKOVANJE:

Jedna kutijica sadrži 3 blistera sa po 10 kapsula, ukupno sadrži 30 kapsula.

UPOTREBA

Uzima se po jedna kapsula, dva puta dnevno, pre jela. Nema potrebe za pauzama u toku terapije, osim ako ste postigli željenu kilažu.

NAPOMENA: Preparat ne zamenjuje obrok. Potrebno je imati tri izbalansirana obroka sa smanjenim unosom kalorija. Ženama u menopauzi se može preporučiti uzimanje preparata. 

UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Trudnicama i dojiljama se ne preporučuje. Preparat je nmanjen odraslim osobama. Proizvod ne trebalo da koriste koriste osobe sa nedijagnostifikovanim akutnim ili stalnim gastroinntestinalnim problemima, inflamatornim bolestima kolona (Ulcerozni colitis, Kronova bolest), kod stanja disbalansa vode i elektrolita.
NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

+381117151265 - Poručivanje telefonom
08:00-20:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Kapsule, tablete, sirupi

Brend: MAXMEDICA

Kod proizvoda - SKU: 397Slični proizvodi


Dr. Theiss-ov Mucoplant Good night sirup za laku noć sadrži mešavinu...
 530,00 RSD
  
  

  
  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  

  
  


  

Iskustva korisnika

 

Zovem se Adnan, imam 35 godina. Teško disanje i opstrukcije sam osjetio sa 3 godine i od tada počinje moja borba sa bronhitisom. Česti odlasci u...

Adnan Murselović

Pogledajte ostala iskustva korisnika