Slika Granday CHAGA proactive

     


Granday CHAGA proactive

SKU: 359

Cena:  4.876,00 RSD

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, troškovi isporuke nisu uključeni

GRANDAY CHAGA proactive (Inonotus Obliquus) sadrži kompleks prirodnih imuno modulatora, adaptogena i antioksidanata. Komponente biljnog kompleksa savršeno se dopunjuju i pojačavaju lekovita svojstva GRANDAY CHAGA proactive.

Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta:

  • Čaga sa kordicepsom i timijanom
  • Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira
  • Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele

Ekstrakti se jednostavno pripremaju, tako što se briket prelije sa 200 ml vrele vode i nakon 5 do 7 min može se koristiti.

Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta koje se koriste tri puta u toku dana po tačno utvrđenom redosledu.

Čaga sa kordicepsom i timijanom – 45 briketa

Svaka od komponenti zaustavlja patološke procese, jača imunitet i sprečava razvoj infekcija različite etiologije.
Kordiceps (Cordyceps sinensis) čini jednu od komponenti čiji polisaharidi ispoljavaju snažno antikarcinomno dejstvo. Raste na 4000 m nadmorske visine tibetskih masiva. Polisaharidi kordicepsa stimulišu makrofage da proizvode perforin koji blokira mutirane ćelije da se umnožavaju. Osim toga kordiceps intenzivira visok nivo razmene materija u organizmu. Ovaj jedinstveni kompleks ima svojstvo snažnog imunostimulatora.
Timijan sadrži veliku količinu eteričnih ulja koja imaju antiupalno dejstvo. Smanjuje umor, povećava radnu sposobnost organizma i koristi se kao profilaksa u tretmanu protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Podržava funkcionalnost nervnog sistema u svim stresnim situacijama.
Sastav: Čaga gljiva, čaga ekstrakt, kordiceps ekstrakt i timijan
Način upotrebe: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa kordicepsom i timijanom preliti sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min popiti. Piti ujutro pre jela.
Kontraindikacije: Nisu zabeležene.

Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira – 45 briketa

Reiši gliva u tradicionalnoj kineskoj medicini predstavlja beskonačni izvor energije. Naučno je dokazano da reiši pripada grupi biljaka adaptogena koji pomažu organizmu da se zaštiti od štetnih uticaja hemijskog zagađenja, radijacije i posledica promene klimatskih uslova.  Reiši gliva efikasno vrši detoksikaciju na nivou ćelije.

Đumbir je biljka koja potiče iz južne Azije. Podstiče razmenu materije u organizmu i stimuliše imunološki odgovor. Takođe poboljšava stanje i funkciju gastrointestinalnog trakta.

Sastav: Čaga gljiva i čaga ekstrakt, reiši, đumbir

Način upotrebe: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa reiši i đumbirom preliti sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min popiti. Piti u podne, pre jela.

Kontraindikacije: Nisu zabeležene.

Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele – 45 briketa

Kombinacija Čage sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele je delotvorna antioksidantna zaštita organizma od uticaja slobodnih radikala. Sprečava prevremeno starenje ćelije, jača krvne sudove, poseduje antiupalno i antimikrobno delovanje. Lekovita svojstva sastojaka lista i cveta breskve opisuje u svom radu još sredinom desetog veka poznati doktor i filozof dalekog istoka Ibn Sina (Avicena). On navodi da se upotrebom lista i cveta breskve mogu lečiti oboljenja poput mastopatijamioma i endometroza… I danas sposobnost i isceliteljska vrednost ove biljke, u Kini se poistovećuje sa blagotvornim dejstvom Žen-šena.
Sibirska jela (Abies Sibirica) se od davnina koristi u tradicionalnoj medicini Rusije kao sredstvo snažne odbranbene sposobnosti.
Sastav: Čaga gljiva i čaga ekstrakt, sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele.
Način upotrebe: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa ekstraktom lista breskve i Sibirske jele preliti sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min popiti. Piti uveče, pre jela.
Kontraindikacije: Nisu zabeležene.

+381117151265 - Poručivanje telefonom
08:00-20:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Čajevi

Brend: RULEK

Kod proizvoda - SKU: 359Slični proizvodi


EQUIGUAL -koriste se kao dopuna ishrani na bazi mešavine biljnih...
 600,00 RSD
Polen je jedan od pčelinjih proizvoda veoma cenjen u apiterapiji. Često...
 390,00 RSD
Drvo moringa raste u krajevima sa tropskim i suptropskim klimama, kao što...
 1.090,00 RSD
Čaj Energija Altaja podiže energiju, pa je idealan da se, kao...
 390,00 RSD
  
  

  
  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  

  
  


  

Iskustva korisnika

 

Zovem se Adnan, imam 35 godina. Teško disanje i opstrukcije sam osjetio sa 3 godine i od tada počinje moja borba sa bronhitisom. Česti odlasci u...

Adnan Murselović

Pogledajte ostala iskustva korisnika