Slika K2D3

     


K2D3

: 614

Cena:  656,00 RSD

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, troškovi isporuke nisu uključeni

K2D3 predstavlja optimalnu kombinaciju nutrijenata za pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje integriteta koštanog sistema koja istovremeno štiti zglobove od štetnih efekata kalcijuma.

K2D3 povećava resorpciju kalcijuma iz hrane i omogućava njegovo pravilno iskorišćavanje. Na taj način, K2D3 omogućava da više kalcijuma bude na raspolaganju kostima, povećava ugradnju kalcijuma u kost i sprečava dugoročno opasne kalcifikacije zglobova i različitih organa.


Koje su koristi primene preparata K2D3?


 • Redovna primena preparata K2D3 pomaže u sprečavanju osteopeniije i osteoporoze, i odličan je kao dodatak lekovima za osteoporozu. K2D3 čini kosti jačim i otpornijim na prelome: sprečava nastanak i ubrzava zarastanje preloma.
 • Redovna primena preparata K2D3 sprečava taloženje kalcijuma u zglobnoj hrskavici i formiranje abnormalnih koštanih izraslina. Na taj način smanjuje bol i vraća pokretljivost zglobovima.
 • Preparat K2D3 sadrži optimalne doze vitamina K2 i vitamina D3 koji deluju sinergistički na zdravlje koštano-zglobnog sistema: kosti čini zdravim i jakim, a zglobovima vraća pokretljivost.
 • Sastojci preparata K2D3 dobijeni su iz prirodnih izvora. Vitamin K2 je u obliku MK-7, superiorne forme vitamina K2 sa najvećom biološkom raspoloživošću i najdužim dejstvom.
 • Preparat K2D3 je izrađen u skladu sa najvišim standardima kvaliteta (Good Manufacturing Practice), bez glutena i u biljnoj kapsuli.


  Kada i kome se preporučuje K2D3?

  Uzimanje K2D3 preporučuje se:


  1. kod osteopenije, za prevenciju osteoporoze i kao dodatak terapiji osteoporoze,
  2. za sprečavanje nastanka i ubrzavanje zarastanja preloma,
  3. kod osoba koje uzimaju suplemente kalcijuma,
  4. kod osoba sa bolovima u zglobovima,
  5. kod osoba na terapiji kortikosteroidima i lekovima za epilepsiju    

NAČIN UPOTREBE:

1-2 kapsule dnevno, uz obrok.

POSEBNA UPOZORENJA

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 18 godina. Osobe koje su na terapiji oralnim antikoagulansima (varfarin, acenokumarol) trebalo bi da konsultuju lekara pre uzimanja ovog preparata.


+381117151265 - Poručivanje telefonom
08:00-20:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Kapsule, tablete, sirupi

Brend: AbelaPharm

Kod proizvoda - SKU: 614


  
  

  
  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

    

Iskustva korisnika

 

Zovem se Adnan, imam 35 godina. Teško disanje i opstrukcije sam osjetio sa 3 godine i od tada počinje moja borba sa bronhitisom. Česti odlasci u...

Adnan Murselović

Pogledajte ostala iskustva korisnika