Slika Moringa prah

     
Pin It


Moringa prah

Cena: 1.980 din

Na zalihama

Cena uključuje porez PDV 20%, Troškovi isporuke nisu uključeni

Moringa prah ubrzava formiranje hemoglobina i mioglobina, pomaže kod dijabetesa, regulacije krvnog pritiska, čišćenja debelog creva i crevnih poremećaja.

Moringa prah – najmoćniji antioksidant na svetu

Moringa prah  je savršena prirodna superhrana, koja po sadržaju hranljivih materija prevazilazi sve druge superbiljke, a pogodna je u ishrani dijabetičara tipa 1 i 2. To čudesno drvo snadbeva organizam raznovrsnim nutrijentima u netoksičnoj formi, lakim za varenje.

Moringa – zeleno zlato

Proteini u prahu moringe sadrže 18 od 20 poznatih amino-kiselina koje su neophodne telu, uključujući i svih osam esecijalnih koje ne možemo da sintetišemo i moramo da uzimamo preko hrane.  Zeatin, sastojak ovog praha, vrhunski je antioksidant moćnih svojstava i snažan detoksikator organizma – tri puta jači od aronije i dva puta jači od asai berija.

Ova moćna biljka ubrzava formiranje hemoglobina i mioglobina, korisna je kod dijabetesa, regulacije krvnog pritiska, gubitka energije i težine, neuhranjenosti, lupusa, čišćenja debelog creva i crevnih poremećaja, različitih upala i drugih promena na koži. Pokazala se efikasno i kao pomoćno sredstvo kod najtežih bolesti. Mnogi korisnici potvrđuju njenu delotvornost kod čireva, ulcera, reumatoidnog artritisa, osteoporoze, impotencije, menstrualnih tegoba, groznice, glavobolje …

Moringa prah obezbeđuje neophodnu količinu hranljivih materija za pravilan razvoj deteta i zaštitu od infekcija i gljivica. Deluje efikasno protiv širokog spektra bolesti jetre, kao što su hronični i akutni hepatitis ili ciroza, jer pomaže njenu ubrzanu regeneraciju.

Indijski naučnici su utvrdili da aktivne materije u Moringi uzrokuju njeno antibakterijsko delovanje. Istraživanja su potvrdila da sok lista Moringe može da bude izuzetno delotvoran protiv bakterije Pseudomonas aeruginosa, koja uzrokuje bolesti i životinja i ljudi. Ova bakterija obično inficira ljude sa oštećenjima izloženih tkiva ili sa oslabljenim imunološkim sistemom, koji se često manifestuje kroz razne upale.

Moringa prah nas snabdeva raznovrsnim hranljivim materijama u netoksičnoj formi i u kombinacijama koje telo lako može da asimiluje i svari. Nije čudo što mnogi smatraju da je  ovo čudesno drvo sposobno da sačuva život, bez obzira na tegobe sa kojima se srećemo.

Pozitivna svojstva:

Jača imunitet, podstiče cirkulaciju, održava normalan nivo glukoze u krvi, poboljšava varenje, pojačava mentalne funkcije, povećava energiju.
25 puta više gvožđa od spanaća, 17 puta više kalcijuma od mleka

Po sadržaju nutrijenata prah moringe sadrži:

 • 15 x više kalijuma od banane,
 • 10 x više vitamina A i 4x više beta karotena od šargarepe,
 • 25 x više gvožđa od spanaća,
 • 17 x više kalcijuma od mleka,
 • 6 x više cinka od badema,
 • 5 x više dijetetskih vlakana od povrća,
 • 6 x više amino-kiselina od belog luka,
 • 50 x više B2 vitamina od sardine,
 • 50 x više B3 vitamina od kikirikija,
 • 4 x više E vitamina od kukuruznog ulja,
 • 1000 x više zeatina od bilo koje druge biljke.

+381117151265 - Poručivanje telefonom
08:00-20:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Super hrana

Brend: ETERRASlični proizvodi


Drvo moringa raste u krajevima sa tropskim i suptropskim klimama, kao...
1.365 din
Moringa prah ubrzava formiranje hemoglobina i mioglobina, pomaže kod...
1.980 din
Kamu kamu prah se dobija od bobičastog Amazonskog voća (lat. M...
2.176 din
  
  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  

  
  


  

Iskustva korisnika

 

Moj sin je koristio PRIMED 2. On je imao astmu, ali zahvaljujući PRIMED 2 preparatu, on je sada zdrav dečak! Za PRIMED sam saznala od vlasnika P...

Biljana Pešić

Pogledajte ostala iskustva korisnika