Slika Šumski med 950g

     
Pin It


Šumski med 950g

SKU: 564

Cena: 890 din

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

Šumski Med, medljika, medljikovac ili medna rosa nastaje u hrastovim i šumama pitomog kestena. Drvo, braneći se od se od biljnih vaši luči sok koju pčele sakupljaju prerađuju i prave med. Takav med ima visoku nutritivnu vrednost i bogatiji je vitaminima i mineralima od drugih medova. Šumski med je bogat gvožđem i drugim mineralima,odlikuje se tamnijom bojom, specifičnim mirisom i oporim ukusom. Potiče od medne rose ili od medljike. U oba slučaja pčele ga rado sakupljaju sa listova i grančica različitog listopadnog i zimzelenog drveća.

Zašto konzumirati baš Primed šumski med?

Zato što Primed šumski med sakupljaju priznati i poznati pčelari. Zato što PRIMED šumskog meda ima u ograničenim količinama. Zato što ima ekonomsku realnu vrednost i najbolji odnos kvalitet/cena. Šumski med, zahvaljujući većem sadržaju mineralnih materija, podiže nivo hemoglobina u krvi, povećava snagu srca i izdržljivost krvnih sudova. Zbog svojih lekovitih osobina, ovaj med preporučuje se i posle teških operacija, a trudnicama tokom cele trudnoće. Šumski med ima i protiv upalna svojstva, pa pomaže i kod bolesti organa za mokrenje.

Preporučena upotreba šumskog meda:

Šumski med je najbolje koristiti svakog jutra, po jednu kafenu kašiku pre doručka (po potrebi i više), ili rastvoren u mlakoj vodi, mleku, čaju, a još bolje u jabukovom sirćetu.

Način čuvanja šumskog meda: 

Šumski med se može čuvati na sobnoj temperaturi, bez uticaja direktne sunčeve svetlosti.

Napomena za šumski med: 

Med ima prirodno svojstvo da se kristališe. Takav med prelazi u tečno stanje tako što se tegla sa medom stavi u posudu sa vodom koja se zagreva do temperature ne veće od 45ºC da bi med sačuvao sva svoja lekovita svojstva.

Neto: 950gr.

+381117151265 - Poručivanje telefonom
08:00-20:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Pčelinji proizvodi

Kod proizvoda - SKU: 564Slični proizvodi


Šumski Med , medljika, medljikovac ili medna rosa nastaje u...
490 din
Livadski med potiče od raznih cvetnih vrsta biljaka koje su pčele s...
990 din
Bagremov med predstavlja jednu od najcenjenijih vrsta meda širom...
990 din
  
  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  

  
  


  

Iskustva korisnika

 

Moj sin je koristio PRIMED 2. On je imao astmu, ali zahvaljujući PRIMED 2 preparatu, on je sada zdrav dečak! Za PRIMED sam saznala od vlasnika P...

Biljana Pešić

Pogledajte ostala iskustva korisnika