Slika Tri kurkumin

     
Pin It


Tri kurkumin

SKU: 619

Cena: 1.440 din

Na zalihama

Cena uključuje porez PDV 20%, Troškovi isporuke nisu uključeni

Tri  Kurkumin  Za  Svaki  Dan

Biti i ostati zdrav i usporiti proces starenja, zadatak je pred kojim stoji svaki čovek u zrelim godinama. Pomoć u svakom pogledu su kapsule „Eterra“  TRI KURKUMIN, koje u svom sastavu sadrže ekstrakt korena kurkume sa minimalno 95% kurkumina, ekstrakt smole tamjana sa minimalno 65% bosvelične kiseline i ulje crnog bibera.

Puno se priča o zdravstvenim prednostima kurkume, koja sadrži lekovite kurkuminoide, od kojih je najvažniji kurkumin. Kurkumina ima malo, 3% od težine kurkume, tako da bi ga trebalo uzimati puno više u ishrani, što opet mnogima ne prija. I zbog lakše absorbcije, da bi došao u krvotok, treba ga uzeti sa masnom hranom i biberom, koji znatno poboljšava absorbciju (2000%). Sve to imate u kapsuli, tako da je korišćenje komfornije. I još ekstrakt tamjana, tako da je zdravstveni efekat bolji.

Šta vas navodi da se zamislite o svom zdravlju?

Bol, pre svega, signal da nešto nije u redu. Akutna ili hronična, dugotrajna. TRI KURKUMIN ima efekat da smanjuje upalne procese u organizmu, i smanjuje bol, bez neželjenih efekata. Preporučuje se posebno za bolove u zglobovima, bilo da su oni od artritisa ili reumatski, sinergizam kurkumina i bosvelične kiseline čini da osetite olakšanje.

Depresija, problemi sa koncentracijom, zaboravnost, pa sve do Alchajmerove bolesti, kažu da kurkuma ima dejstva. Podiže neurotrofični faktor, tip hormona rasta, a mnogi poremećaji u mozgu su povezani sa smanjenjem nivoa ovog hormona. Podiže se i raspoloženje, jer se podižu i nivoi serotonina i dopamina, tzv. „hormona sreće“. I ove molekule prolaze krvno moždanu barijeru, tako da su zaista aktivni u mozgu i pomažu regenerativne procese. 

Uz TRI KURKUMIN biće lakše i crevima, jer smanjuje upalne procese u njima, pa se preporučuje kod raznih vrsta kolitisa i Kronove bolesti, a biće i olakšano varenje. Može se uključiti u terapiju kod astme, jer se smanjuje sekrecija, blagi je ekspektorans, i deluje antimikrobno i analgetski.

Velika antioksidativna sposobnost znači smanjenje broja slobodnih radikala koji oštećuju ćelije i dovode do mnogobrojnih oboljenja,a TRI KURKUMIN je ima. Čuva vaše srce i krvne sudove, deluje na smanjenje holesterola, čini da se osećate svežije i da stres ima manje efekta na vas. I zato, učinite dobro sebi, zaštite zdravlje, svaki dan TRI KURKUMIN!

+381117151265 - Poručivanje telefonom
08:00-20:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Kapsule, tablete, sirupi

Brend: ETERRA

Kod proizvoda (SKU): 619Slični proizvodi


Glina za reumu Shenemil - delotvorno sredstvo za razne vrste tegoba...
275 din
MAST OD GAVEZA Spravljena na bazi svinjske masti , sa...
268 din
Ulje Mačja kandža – amazonsko čudo! Svetska zdravstvena or...
960 din
  
  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  

  

Specijalne ponude

  


  

Iskustva korisnika

 

Moj sin je koristio PRIMED 2. On je imao astmu, ali zahvaljujući PRIMED 2 preparatu, on je sada zdrav dečak! Za PRIMED sam saznala od vlasnika P...

Biljana Pešić

Pogledajte ostala iskustva korisnika