Slika ULJE FENELA

     


ULJE FENELA

SKU: 200

Stara cena: 936 din Popust 10%

Nova cena: 842,40 din

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

Ulje fenela okrepljuje sve sisteme u telu

Ulje fenela štiti rane od inficiranja, od sepse ili inficiranja tetanusom, naročito posle operacija, carskih rezova i drugih težih povreda. Ima opuštajuće efekte na nerve, mišiće, creva i respiratorni sistem i smiruje napade grčeva. Ulje komorača može da pomogne da se očiste creva i izleči zatvor.
Otklanja gasove iz creva i oslobađa od problema kao što su loše varenje, nemir, bol u stomaku i grudima i umanjuje hipertenziju. Takođe, ne dozvoljava da se stvaraju novi gasovi.
Efikasno ubija crve i njihove spore u crevima i u traktu za izlučivanje. Ovo ulje je odlično za decu, koja najčešće pate od parazitskih crva i može da spreči neuhranjenost ili zaustavljeni rast.

Ulje fenela podstiče mokrenje i količinu urina. i na taj način pomaže snižavanje krvnog pritiska, čisti bubrege i smanjuje masti. Može biti veoma korisno za žene koje pate od neredovnih, slabih, bolnih menstruacija. Reguliše menstrualni ciklus i ublažava simptome vezane za ciklus, kao što su glavobolja, bol u stomaku, vrtoglavicu, nagle promene raspoloženja. Takođe, ovo ulje može da spreči neblagovremenu ili preranu menopauzu.

Ulje fenela može da poveća količinu mleka kod majki tako što povećava proizvodnju hormona zvanog estrogen. Ovo mleko takođe poprima neka od svojstava ulja i štiti bebu
od nadimanja, lošeg varenja i gasova.
Ovo ulje je dobar laksativ i koristi se za hronične i akutne zatvore, nema neželjenih efekata i može redovno da se koristi.
Fenel stimuliše mozak i nervni sistem, sekreciju iz endokrinih i egzokrinih žlezda (što uključuje lučenje mleka, znoja, suza, urina i menstrualne sekrete), sistem za varenje i sistem za izlučivanje, pomaže kod umora, vrtoglavice i depresije. Ulje fenela održava i funkcionisanje svih lučenja digestivnih kiselina i žuči. Pored toga, štiti želudac od infekcija i čireva, štiti slezinu od raznih infekcija.

Fenelovo ulje deluje kao tonik, okrepljuje sve sisteme u telu, kao što su respiratorni, digestivni, nervni sistem i sistem za izlučivanje, olakšava apsorpciju hranljivih materija u organizmu. Ulje fenela pomaže da se krv pročisti od krvne uree, mokraćne kiseline i nekih neželjenih hormona koji se nalaze krvi. Uspostavlja ravnotežu nivoa natrijuma u krvi i pomaže u otklanjanju drugih toksičnih supstanci koje dospevaju u krv.
Efikasno je u otklanjanju sluzi i šlajma, koji vode do zapušenja u nosnom traktu, grkljanu, ždrelu, bronhijama i plućima, usled prehlade i virusnih infekcija. Naročito je efikasno u lečenju čestog ili hroničnog kašlja. Ulje fenela smanjuje gojaznost, bore na koži, a može se koristiti i za lečenje ujeda insekata, za mučninu, povraćanje, anoreksiju, štucanje, dispepsiju, reumatizam i višak celulita.

Pakovanje : 30 ml 

+381117151265 - Poručivanje telefonom
08:00-20:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Biljne kapi i ulja

Brend: ETERRA

Kod proizvoda - SKU: 200Slični proizvodi


ULJNI EKSTRAKT- DETOX sadrži esencijalne omega tri masne kiseline,...
317,70 din
353 din
ULJE DENTAL – Uljni ekstrakt semena i biljaka. Dental ulje se bućka u us...
321,30 din
357 din
Sadrži: Neorgansko, rafinisano kokosovo ulje. Rafinisano kokosovo ulje...
261 din
290 din
  
  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  

  

Specijalne ponude

  


  

Iskustva korisnika

 

Moj sin je koristio PRIMED 2. On je imao astmu, ali zahvaljujući PRIMED 2 preparatu, on je sada zdrav dečak! Za PRIMED sam saznala od vlasnika P...

Biljana Pešić

Pogledajte ostala iskustva korisnika