Slika Voćni SuperMed Borovnica 240g

     
Pin It


Voćni SuperMed Borovnica 240g

SKU: 535

Cena: 815 din

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

Naši Voćni SuperMedovi se mogu uporediti sa najlepšim domaćim slatkom od jagode ili borovnica po ukusu. Međutim, slatko se pravi tako što se voće skuva, pri čemu ono izgubi većinu svojih korisnih nutrijenata i fitonutrijenata i praktično se pretvori u šečer. Pored toga, uglavnom je bar polovina slatkog čist dodat šećer. Negativni uticaji previše šećera na organizam, naročito procesiranog su više nego poznati. Sa našim Voćnim SuperMedovima dobijate kombinaciju nezagrevanog meda sa očuvanim polenom, propolisom, svim antioksidantima i enzimima, u kombinaciji sa organskim liofilizovanim voćem.

Liofilizacija je dokazano najefektniji postupak sušenja voća za dugotrajno očuvanje svih nutritivnih vrednosti. U postupku se ne koriste nikakve hemikalije niti visoke temperature. Voće se duboko zamrzava, a zatim se pomoću vakuuma iz njega izvlači vlaga. To znači da dobijate voće kao da ste ga malopre ubrali iz bašte (sa svim enzimima i fitonutrijentima očuvanim, samo bez vode u njemu). Ovo takođe znači da sa jednom kašikom našeg Voćnog SuperMeda unesete 20g borovnica ili jagoda (puna šaka), jer je za 1kg liofilizovanog voća potrebno 10 do 15kg svežeg voća (zbog ekstrakcije vode). A mi smo stavili čak 20% liofilizovanog voća u vaše teglice. Što znači da umesto čistog šećera dobijate čitav spektar bioaktivnih supstanci iz voća i iz meda koji daju sinergijski i kumulativni efekat na vaše i zdravlje vaših najbližih.

+381117151265 - Poručivanje telefonom
08:00-20:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Super hrana

Brend: JUST SUPERIOR

Kod proizvoda - SKU: 535Slični proizvodi


Naši Voćni SuperMedovi se mogu uporediti sa najlepšim domaćim slatkom od...
815 din
Just Superior SuperMed sa Arabica kafom u sebi sadrži 95% organksog...
695 din
Prirodno, zdravo, hranljivo. Neodoljiva kombinacija domaćeg...
590 din
  
  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

  

  
  


  

Iskustva korisnika

 

Zovem se Adnan, imam 35 godina. Teško disanje i opstrukcije sam osjetio sa 3 godine i od tada počinje moja borba sa bronhitisom. Česti odlasci u bo...

Adnan Murselović

Pogledajte ostala iskustva korisnika