Srebrna voda

 
KOLOIDNA SREBRNA VODA
Mineralni dodatak ishrani<a href=”http://www.medikamenti.info/wp-content/uploads/2009/02/srebrna-voda.jpg”><img src=”http://www.medikamenti.info/wp-content/uploads/2009/02/srebrna-voda-183×300.jpg” alt=”” title=”srebrna voda” width=”183″ height=”300″ /></a>
Najbolje čuvana tajna za prevenciju bolesti i postizanje dugovečnosti
Da li ste se ikada zapitali kako to da se niko ne zarazi prilikom obreda pričešća u pravoslvnim hramovima, kada više stotina ljudi pije iz iste čašice? Ili, kako to da evropska aristokratija preživela bez ijedne žrtve epidemije kuge i kolere, koje su pokosile njihove podanike?
Ili, zašto se na dvoru Cara Dušana jelo srebrnim kašikam, iako bi njegovom nadimku Silni više odgovorile zlatne?
Odgovor je krajnje jednostavan – SREBRO !
Koloidna srebrna voda koristi ljudskom organizmu u prevenciji i lečenju infektivnih bolesti, kao i jačanju i podmlađivanju organizma više od bilo kog poznatog preparata. Srebro deluje kao katalizator blokirajući određene enzime koje bakterije, virusi i gljivice koriste u svom metabolizmu. U kontaktu sa srebrom, ovi izvazivači bolesti brzo ostaju bez kiseonika i hrane i raspadaju se. Oni se zatim odstranjuju iz organizma imunološkim, lifnim sistemom i sistemom organa za izlučivanje. Ovaj proces je tako brz i efektan da ni jedan mikroorganizam ne može da mutira i stekne rezistentnost na koloidno srebro , a samo ih je nekoliko koji su rezistentni. I to je dobra vest, jer reč o onim korisnim mikroorganizmima koji su neophodni za funkcionisanje ljudskih organa. “Zahvaljujući najnovijim istraživanjima, koja nam otvaraju oči, srebro se pojavljuje kao čudo moderne medicine. Antibiotik može da uništi desetak vrsta patogenih organizama, a srebro ubija više od 650, uključujući viruse, bakterije , gljivice i plesni! Rezistentnost je nemoguće postići. A što je najvažnije, srebro je u obliku koloida potpuno neškodljivo za ljudski organizam,” piše dr. Heri Magraf iz Sent Luisa.
Koloidno srebro je prirodan lek 21-og veka. Potvrđene su regenerativne mogućnosti srebra, posebno na jetru, kosti, meka tkiva, pa čak i mozak. Koloidno srebro, takođe, jača električne i imune sisteme organizma, dajući mu snagu, energiju i vitalnost.
Koloidna srebrna voda je koloid – tečnost u kojoj su čestice srebra reda 1 nm. u prečniku, ne oštećujući organizam i bez problema se izlučuju iz organizma u roku od 24 časa. Koncentracija od 20 ppm-a znači da se u milion čestica vode nalaze 20 čestica srebra koje su toliko male da na njih ne deluje sila gravitacije, ne talože se na dnu, već ostaju ravnomerno raspoređene u tečnosti. Koloid je najbolji način primene srebra u medicini, upravo jer su ćelije i telesne tečnosti svih živih bića u koloidnom stanju. Organizam mnogo lakše prihvata lek koji je već u koloidnom stanju. Klasični lekovi su uglavnom u stanju kristala i organizam mora prvo da ih pretvori u koloid, a to je proces koji se odvija u organima za varenje. Zbog toga većina veštačkoh antibiotika usput ubija i korisne bakterije crevne flore. Koloidno srebro se , apsorbuje u krv vrlo brzo, pre dolaska u želudac, tako da ne izaziva ove neprijatne sporedne efekte.
NAČIN KORIŠĆENJA
Koloidnu srebrnu vodu treba koristiti svaki dan. Koloidna srebrna voda se može koristiti kao preventiva, koja stvara dodatni imuni sistem za sprečavanje infekcija i bolesti. Da bi se očuvala njena potpuna efikasnost koristite obavezno plastičnu kašiku ili čašu. U suprotnom, ako biste koristili metalnu kašičicu, posle izvesnog vremena ona će biti lepo posrebrena, ali će za toliko manje lekovitih čestica stići u vaš organizam.
Kao preventiva odlično deluje kašičica Koloidne srebrne vode 3 do 4 puta na dan na prazan stomak. Najefikasniji način da se stavi ispod jezika i tu drži 1 do 5 minuta j još 30 sekundi grgoće u ustima pre nego što se proguta. Koloidna srebrna voda je bez ukusa i slična je običnoj vodi, a već iz usne duplje ona se direktno apsorbuje u krv. Sporedan efekat ovakvog načina primene je da su vam zubi neverovatno beli i čisti, da na njima više nema ružnih naslaga, da ste se rešili upale desni i lošeg zadaha, a šanse za nastanak novog karijesa biće minimalne. Bićete zaštićeni od epidemija gripa i respiratornih infekcija, očistićete svoj organizam od nagomilanih parazita i mikroorganizama, regulisaćete metabolizam i telesnu težinu.
Kod akutnih infekcija preporučuju se 3 kašike na svaka 2 sata. Ovo je potrebno da bi se održalastalna koncentracija srebrnih čestica. Ova terapija se sprovodi do nestanka simptoma ato, zavisno od bolesti, može biti veoma brzo 24h sata pa do nekoliko
nedelja. Imajte u vidu da će srebro pomoći vašem organizmu ne samo da ukloni uzročnike trenutnog oboljenja, već da ga očisti od svih ostalih patogenih organizama za koje iste ni znali da postoje. Veoma je važno da nastavite uzimanje koloidne srebrne vode i posle nestanka akutnih simptoma u redovnoj dozi od jedne kašičice 4 X na dan, da biste definitivno sva žarišta i uspostavili stabilan imuni sistem. Za sve kožne bolesti i infekcije, rane, posekotine i opekotine, akne, psorijazu, spoljašnji herpes, kožne čireve, bradavice i sve druge promene na koži najefikasnija je direktna primena. To znači da Koloidnu srebrnu vodu nanesete direktno na kritično mesto barem 3 X dnevno. Ranu, posekotinu, čir ili opekotinu tada ne previjajte na uobičajen način. Proces zarastanje će biti mnogo brži i proteći će bez ikakvih komplikacija, infekcija i ožiljaka. Neprijatan miris nogu, koji je obično posledica gljivičnih infekcija, nestaće ako uveče i ujutru Koloidnu srebrnu vodu na stopala, naročito između nožnih prstiju, gde su infekcija najčešće.
Kod kijavice i upale sinusa najbolji se efekat postiže ukoliko Srebrnu vod upotrebite kao uobičajene kapi za nos – 3 X dnevno po nekoliko kapi u svaku nozdrvu koje ćete ušmrkati što dublje možete.
Kod upale uha takođe treba upotrebiti Srebrnu vodu kao kapi koje se stavljaju direktno u uho 3 puta dnevno.
Respiratorne infekcije, alergijski kašalj i bronhitis najbrže prolaze infekcijom- sipajte Koloidnu srebrnu vodu u bočicu sa raspršivačem ili inhalator, prsnite nekoliko buta u usta i udahnite. Nemojte je niako zagrevati i izlgati je suncu! Koloidno srebro će isto tako efiksno pomoći i vašim kućnjim ljubimcima. Srebrna voda se veoma uspešno primenjuje u lečenju stočnih bolesti, kako krupne tako i sitene stoke. Bez obzira ns blagotvorno dejstvoKoloidne srebrne vode, imajte u vidu da je to samo pomoćno sredstvo i ne isključuje obraćanje lekaru.
NEŠKODLJIVOST KOLOIDNOG SREBRA
Srebro nije teški metal. Ono je potpuno netoksično i nealergijsko. Kako je srebro u koloidnom obliku, svaki višak koji nije potreban organizmu se lako eliminiše i ne akumulira se u tkivima. Ne postoji mogućnost od predoziranja i ne postoji interakcija koloidnog srebra sa drugim lekovima. Ono ne oštećuje jetru, bubrege , ni druge organe. Ovo je značajno zato što većina veštačkih antibiotika i drugih lekova često oštećuje i jetru i bubrege.
Rizivi u korišćenju Koloidne srebrne vode praktično ne postoje, a sporedni efekti su veoma retki. tek poneki pacijent, posle prvobitnog poboljšanja, tokom trećeg ili četvrtog dana uzimanja srebrne vode dobije simptome slične gripu, ali oni će proći vrlo brzo ako pije malo više destilovane vode. Do ovog Herkshajmerovog efekta dolazi ponekad kod teških oboljenja, zato što proces eliminacije toksina iz organizma opterećuje organe za izlučivanje. Najčešće se ovaj efekat javlja infekcijom bakterije spiroheta, lajmske bolesti i sifilisa, dok se kod ostalih patogenih organizama gotovo nikada ne pojavljuje. Simptome ovog sporednog efekta ćete ublažiti ako tih dana pijete po nekoliko čaša destilovane vde. U svakom slučaju, ovi simptomi ne treba da vas plaše – oni zapravo dokazuju da koloidna srebrna voda radi svoj posao!
U brojnim studijama dokazano je da je koncentracija od 5 ppm-a optimalna za uništenje skoro svih vrsta bakterija, virusa i gljivica.
da bi ovu koncentraciju održali u telu i posle mešanja sa telesnim tečnostima rastvor treba da bude jači tj. oko 20 ppm-a. Prisustvo srebra ubrzava zarašćenje kostiju i regeneraciju povređenih mekih tkiva za više od 50%. Nokti i kosa postaju jači. najnovija istraživanja pokazuju da kancerogene ćelije u prisustvu srebra prestaju da se razvijaju. Zvanična potvrda o netoksičnosti srebra ože se naći u Preporukama o kvalitetu vode za piće Svetske zdravstvene organizacije, gde je navedeno: Nije potrebno propisivati gornje granice za prisustvo srebra u vodi, zato što srebro nije opasno po ljudsko zdravlje. Sledeći ove preporuke, novi Standardi za vodu za piće Evropske Unije nemaju gornju granicu za prisustvo srebra u pijaćoj vodi.  Naprotiv, Svetska zdravstvena organizacija, evropska unija, kao i Agencija za očuvanje životne sredine SAD posebno preporučuju koloidno srebro kao najmoćnije dezinfekciono sredstvo za pijaću vodu u koncentraciji od 80 ppm-a.
Pre 1934. kada je otkriven penicilin Ministarstvo zdravlja SAD je priznavalo koloidno srebro kao neškodljivi lek, koji se može izdavati bez recepta. Međutim , naglim razvojem industrije antibiotika srebro je palo u zaborav. U tome je, naravno, veliku ulogu imala neumoljiva logika profita – upravo u to vreme porodica Rokfeler je imala a i dalje ima kontrolni paket u svim američkim farmaceutskim kućama.
Jedan od načina primene koloidnog srebra kod težih oboljenja, pogotovo za zaboravne: Plastičnu flašu 1,5 – 2l napuniti običnom vodom i dosuti 20 -100ml srebrne vode i snažno promućkati. Ovako pripremljenu vodu piti tokom celog dana umesto vode sa česme. Litar srebrne vode pripreman na ovaj način potrjaće nekoliko nedelja. Za manje kožne infekcije efekti su primetni već prvih dana, a za veće infekcije potrebno je duži vremenski period. granice korišćenja srebrne vode ograničene su samo maštom. gde god želite da sprečite pojavu bakterija, gljivica i virusa koristite srebrnu vodu: turšije, zimnice, mleko itd. Moguća upotreba: nakon depilacije, brijanja, za vaginalno ispiranje, čišćenje lica i tela. Za ispiranje osetljivih površina (oči isl.= razblažiti sa 5-10 delova destilovane vode.
Evo delimičnog spiska bolesti u čijem lečenju pomaže Koloidna srebrna voda:
Akne, Alergije, Antraks, Upala slepog creva, Infekcija bešike, trovanje krvi, Čirevi, Opekotine, Kandida, Cistitis, Perut, Dermatitis, Difterija, Dijareja različitog porekla, Infekcije uha, Ekcemi, Infekcije Ešerihijom Koli, bakterijske i virusne infekcije oka, Gastritis, Gonoreja, Polenska groznica, Herpes, Impetigo – gnojevi i ekcem. Loše varenje, Upala limfnih žlezda, Lajmska bolest, Malarija, Menijereva bolest (uho), osećaj iscrpljenosti, Mononukleoza, Neurostenija, Paraziti, Upala pluća, Upala plućne maramice, Infekcije prostate, Uvećanje prostate, Pseudomonas, Psorijaza, Kijavica, Reuma, Pečatasto opadanje kose, Rozacea, Salmonela, Seboreja, Upala sinusa, Infekcije kože svih vrsta, Strepokokne infekcije, Stomačni grip, Tuberkoloza, Upala krajnika, Tifusna groznica, Čir na želudcu, Virusne infekcije, Bradavice, Gljivične infekcije, Upala desni, Karijes, Paradentoza, Neprijatan zadah.
KOLOIDNA SREBRNA VODA
Mineralni dodatak ishrani
Najbolje čuvana tajna za prevenciju bolesti i postizanje dugovečnosti
Da li ste se ikada zapitali kako to da se niko ne zarazi prilikom obreda pričešća u pravoslvnim hramovima, kada više stotina ljudi pijsrebrna vodae iz iste čašice? Ili, kako to da evropska aristokratija preživela bez ijedne žrtve epidemije kuge i kolere, koje su pokosile njihove podanike?
Ili, zašto se na dvoru Cara Dušana jelo srebrnim kašikam, iako bi njegovom nadimku Silni više odgovorile zlatne?
Odgovor je krajnje jednostavan – SREBRO !
Koloidna srebrna voda koristi ljudskom organizmu u prevenciji i lečenju infektivnih bolesti, kao i jačanju i podmlađivanju organizma više od bilo kog poznatog preparata. Srebro deluje kao katalizator blokirajući određene enzime koje bakterije, virusi i gljivice koriste u svom metabolizmu. U kontaktu sa srebrom, ovi izvazivači bolesti brzo ostaju bez kiseonika i hrane i raspadaju se. Oni se zatim odstranjuju iz organizma imunološkim, lifnim sistemom i sistemom organa za izlučivanje. Ovaj proces je tako brz i efektan da ni jedan mikroorganizam ne može da mutira i stekne rezistentnost na koloidno srebro , a samo ih je nekoliko koji su rezistentni. I to je dobra vest, jer reč o onim korisnim mikroorganizmima koji su neophodni za funkcionisanje ljudskih organa. “Zahvaljujući najnovijim istraživanjima, koja nam otvaraju oči, srebro se pojavljuje kao čudo moderne medicine. Antibiotik može da uništi desetak vrsta patogenih organizama, a srebro ubija više od 650, uključujući viruse, bakterije , gljivice i plesni! Rezistentnost je nemoguće postići. A što je najvažnije, srebro je u obliku koloida potpuno neškodljivo za ljudski organizam,” piše dr. Heri Magraf iz Sent Luisa.
Koloidno srebro je prirodan lek 21-og veka. Potvrđene su regenerativne mogućnosti srebra, posebno na jetru, kosti, meka tkiva, pa čak i mozak. Koloidno srebro, takođe, jača električne i imune sisteme organizma, dajući mu snagu, energiju i vitalnost.
Koloidna srebrna voda je koloid – tečnost u kojoj su čestice srebra reda 1 nm. u prečniku, ne oštećujući organizam i bez problema se izlučuju iz organizma u roku od 24 časa. Koncentracija od 20 ppm-a znači da se u milion čestica vode nalaze 20 čestica srebra koje su toliko male da na njih ne deluje sila gravitacije, ne talože se na dnu, već ostaju ravnomerno raspoređene u tečnosti. Koloid je najbolji način primene srebra u medicini, upravo jer su ćelije i telesne tečnosti svih živih bića u koloidnom stanju. Organizam mnogo lakše prihvata lek koji je već u koloidnom stanju. Klasični lekovi su uglavnom u stanju kristala i organizam mora prvo da ih pretvori u koloid, a to je proces koji se odvija u organima za varenje. Zbog toga većina veštačkoh antibiotika usput ubija i korisne bakterije crevne flore. Koloidno srebro se , apsorbuje u krv vrlo brzo, pre dolaska u želudac, tako da ne izaziva ove neprijatne sporedne efekte.
NAČIN KORIŠĆENJA
Koloidnu srebrnu vodu treba koristiti svaki dan. Koloidna srebrna voda se može koristiti kao preventiva, koja stvara dodatni imuni sistem za sprečavanje infekcija i bolesti. Da bi se očuvala njena potpuna efikasnost koristite obavezno plastičnu kašiku ili čašu. U suprotnom, ako biste koristili metalnu kašičicu, posle izvesnog vremena ona će biti lepo posrebrena, ali će za toliko manje lekovitih čestica stići u vaš organizam.
Kao preventiva odlično deluje kašičica Koloidne srebrne vode 3 do 4 puta na dan na prazan stomak. Najefikasniji način da se stavi ispod jezika i tu drži 1 do 5 minuta j još 30 sekundi grgoće u ustima pre nego što se proguta. Koloidna srebrna voda je bez ukusa i slična je običnoj vodi, a već iz usne duplje ona se direktno apsorbuje u krv. Sporedan efekat ovakvog načina primene je da su vam zubi neverovatno beli i čisti, da na njima više nema ružnih naslaga, da ste se rešili upale desni i lošeg zadaha, a šanse za nastanak novog karijesa biće minimalne. Bićete zaštićeni od epidemija gripa i respiratornih infekcija, očistićete svoj organizam od nagomilanih parazita i mikroorganizama, regulisaćete metabolizam i telesnu težinu.
Kod akutnih infekcija preporučuju se 3 kašike na svaka 2 sata. Ovo je potrebno da bi se održalastalna koncentracija srebrnih čestica. Ova terapija se sprovodi do nestanka simptoma ato, zavisno od bolesti, može biti veoma brzo 24h sata pa do nekoliko
nedelja. Imajte u vidu da će srebro pomoći vašem organizmu ne samo da ukloni uzročnike trenutnog oboljenja, već da ga očisti od svih ostalih patogenih organizama za koje iste ni znali da postoje. Veoma je važno da nastavite uzimanje koloidne srebrne vode i posle nestanka akutnih simptoma u redovnoj dozi od jedne kašičice 4 X na dan, da biste definitivno sva žarišta i uspostavili stabilan imuni sistem. Za sve kožne bolesti i infekcije, rane, posekotine i opekotine, akne, psorijazu, spoljašnji herpes, kožne čireve, bradavice i sve druge promene na koži najefikasnija je direktna primena. To znači da Koloidnu srebrnu vodu nanesete direktno na kritično mesto barem 3 X dnevno. Ranu, posekotinu, čir ili opekotinu tada ne previjajte na uobičajen način. Proces zarastanje će biti mnogo brži i proteći će bez ikakvih komplikacija, infekcija i ožiljaka. Neprijatan miris nogu, koji je obično posledica gljivičnih infekcija, nestaće ako uveče i ujutru Koloidnu srebrnu vodu na stopala, naročito između nožnih prstiju, gde su infekcija najčešće.
Kod kijavice i upale sinusa najbolji se efekat postiže ukoliko Srebrnu vod upotrebite kao uobičajene kapi za nos – 3 X dnevno po nekoliko kapi u svaku nozdrvu koje ćete ušmrkati što dublje možete.
Kod upale uha takođe treba upotrebiti Srebrnu vodu kao kapi koje se stavljaju direktno u uho 3 puta dnevno.
Respiratorne infekcije, alergijski kašalj i bronhitis najbrže prolaze infekcijom- sipajte Koloidnu srebrnu vodu u bočicu sa raspršivačem ili inhalator, prsnite nekoliko buta u usta i udahnite. Nemojte je niako zagrevati i izlgati je suncu! Koloidno srebro će isto tako efiksno pomoći i vašim kućnjim ljubimcima. Srebrna voda se veoma uspešno primenjuje u lečenju stočnih bolesti, kako krupne tako i sitene stoke. Bez obzira ns blagotvorno dejstvoKoloidne srebrne vode, imajte u vidu da je to samo pomoćno sredstvo i ne isključuje obraćanje lekaru.
NEŠKODLJIVOST KOLOIDNOG SREBRA
Srebro nije teški metal. Ono je potpuno netoksično i nealergijsko. Kako je srebro u koloidnom obliku, svaki višak koji nije potreban organizmu se lako eliminiše i ne akumulira se u tkivima. Ne postoji mogućnost od predoziranja i ne postoji interakcija koloidnog srebra sa drugim lekovima. Ono ne oštećuje jetru, bubrege , ni druge organe. Ovo je značajno zato što većina veštačkih antibiotika i drugih lekova često oštećuje i jetru i bubrege.
Rizivi u korišćenju Koloidne srebrne vode praktično ne postoje, a sporedni efekti su veoma retki. tek poneki pacijent, posle prvobitnog poboljšanja, tokom trećeg ili četvrtog dana uzimanja srebrne vode dobije simptome slične gripu, ali oni će proći vrlo brzo ako pije malo više destilovane vode. Do ovog Herkshajmerovog efekta dolazi ponekad kod teških oboljenja, zato što proces eliminacije toksina iz organizma opterećuje organe za izlučivanje. Najčešće se ovaj efekat javlja infekcijom bakterije spiroheta, lajmske bolesti i sifilisa, dok se kod ostalih patogenih organizama gotovo nikada ne pojavljuje. Simptome ovog sporednog efekta ćete ublažiti ako tih dana pijete po nekoliko čaša destilovane vde. U svakom slučaju, ovi simptomi ne treba da vas plaše – oni zapravo dokazuju da koloidna srebrna voda radi svoj posao!
U brojnim studijama dokazano je da je koncentracija od 5 ppm-a optimalna za uništenje skoro svih vrsta bakterija, virusa i gljivica.
da bi ovu koncentraciju održali u telu i posle mešanja sa telesnim tečnostima rastvor treba da bude jači tj. oko 20 ppm-a. Prisustvo srebra ubrzava zarašćenje kostiju i regeneraciju povređenih mekih tkiva za više od 50%. Nokti i kosa postaju jači. najnovija istraživanja pokazuju da kancerogene ćelije u prisustvu srebra prestaju da se razvijaju. Zvanična potvrda o netoksičnosti srebra ože se naći u Preporukama o kvalitetu vode za piće Svetske zdravstvene organizacije, gde je navedeno: Nije potrebno propisivati gornje granice za prisustvo srebra u vodi, zato što srebro nije opasno po ljudsko zdravlje. Sledeći ove preporuke, novi Standardi za vodu za piće Evropske Unije nemaju gornju granicu za prisustvo srebra u pijaćoj vodi.  Naprotiv, Svetska zdravstvena organizacija, evropska unija, kao i Agencija za očuvanje životne sredine SAD posebno preporučuju koloidno srebro kao najmoćnije dezinfekciono sredstvo za pijaću vodu u koncentraciji od 80 ppm-a.
Pre 1934. kada je otkriven penicilin Ministarstvo zdravlja SAD je priznavalo koloidno srebro kao neškodljivi lek, koji se može izdavati bez recepta. Međutim , naglim razvojem industrije antibiotika srebro je palo u zaborav. U tome je, naravno, veliku ulogu imala neumoljiva logika profita – upravo u to vreme porodica Rokfeler je imala a i dalje ima kontrolni paket u svim američkim farmaceutskim kućama.
Jedan od načina primene koloidnog srebra kod težih oboljenja, pogotovo za zaboravne: Plastičnu flašu 1,5 – 2l napuniti običnom vodom i dosuti 20 -100ml srebrne vode i snažno promućkati. Ovako pripremljenu vodu piti tokom celog dana umesto vode sa česme. Litar srebrne vode pripreman na ovaj način potrjaće nekoliko nedelja. Za manje kožne infekcije efekti su primetni već prvih dana, a za veće infekcije potrebno je duži vremenski period. granice korišćenja srebrne vode ograničene su samo maštom. gde god želite da sprečite pojavu bakterija, gljivica i virusa koristite srebrnu vodu: turšije, zimnice, mleko itd. Moguća upotreba: nakon depilacije, brijanja, za vaginalno ispiranje, čišćenje lica i tela. Za ispiranje osetljivih površina (oči isl.= razblažiti sa 5-10 delova destilovane vode.
Evo delimičnog spiska bolesti u čijem lečenju pomaže Koloidna srebrna voda:
Akne, Alergije, Antraks, Upala slepog creva, Infekcija bešike, trovanje krvi, Čirevi, Opekotine, Kandida, Cistitis, Perut, Dermatitis, Difterija, Dijareja različitog porekla, Infekcije uha, Ekcemi, Infekcije Ešerihijom Koli, bakterijske i virusne infekcije oka, Gastritis, Gonoreja, Polenska groznica, Herpes, Impetigo – gnojevi i ekcem. Loše varenje, Upala limfnih žlezda, Lajmska bolest, Malarija, Menijereva bolest (uho), osećaj iscrpljenosti, Mononukleoza, Neurostenija, Paraziti, Upala pluća, Upala plućne maramice, Infekcije prostate, Uvećanje prostate, Pseudomonas, Psorijaza, Kijavica, Reuma, Pečatasto opadanje kose, Rozacea, Salmonela, Seboreja, Upala sinusa, Infekcije kože svih vrsta, Strepokokne infekcije, Stomačni grip, Tuberkoloza, Upala krajnika, Tifusna groznica, Čir na želudcu, Virusne infekcije, Bradavice, Gljivične infekcije, Upala desni, Karijes, Paradentoza, Neprijatan zadah.
Neto: 500 ml Cena: 640,00           Naruci: online