Iskustva korisnika

„Već  15 godina imam probleme sa hemoroidima. Spoljašnji hemoroidi su mi stvarali velike tegobe, pratili su ih jaki bolovi, svrab, peckanje, javljala se i krv u stolici. Zbog njihovih izraženih simptoma nisam mogao ni da se krećem, a ni da sedim. Kada me uhvate hemoroidi  veći deo dana sam provodio u krevetu i nisam mogao da završavam poslove koje sam trebao, nesposoban za bilo šta. Izbacio sam iz ishrane sve što mi je smetalo: ljuto, začinjeno, kiselo i to mi je u nekoj meri ublažavalo tegobe. Ali problem tvrde stolice je i dalje postojao i on mi je i pogoršavao probleme sa hemoroidima.

Javio sam se lekaru i on mi je i ustanovio problem sa hemoroidima. Rekao mi je da je kod mene genetika odigrala veliku ulogu i da zbog nje i imam hemoroide. Doktor mi je dao mast i rekao mi je koje namirnice smem da koristim i koje da izbacim iz ishrane da bi rešio problem tvrde stolice. Svega sam se pridržavao kako mi je doktor rekao i krema mi je neki period pomagala, ublažila je to što me je mučilo. Posle nekog perioda hemoroidi su počeli ponovo da se javljaju, krema više nije imala tolikog efekta kao na početku. Na televiziji sam video reklamu za melem Hemoreks i pozvao broj telefona sa ekrana.  Rešio sam da nabavim taj melem i probam ga. Ono što sam osetio prilikom prvog nanošenja je bila prijatnost. Iz dana u dan sve mi je bilo bolje. Nestali su svrab i peckanje, bolovi su se smanjili. Mogao sam normalno da se krećem i nisam bio stalno u krevetu. Ja sam se sa Hemoreksom spasio, i dalje ga koristim da bi se stanje održavalo i da ne bih imao ponovo istih problema. Zahvalan sam Hemoreksu i svima ga preporučujem.“

 

Božo Jovanović , 67. Golubinci

Božo Jovanović, 23 dec 2021

Zovem se Adnan, imam 35 godina. Teško disanje i opstrukcije sam osjetio sa 3 godine i od tada počinje moja borba sa bronhitisom. Česti odlasci u bolnicu, inhaliranje, pumpice i sve što je tada bilo na tržištu sam koristio, nije bilo puno napretka. Ustanovljeno mi je da sam alergičan na kućnu prašinu, perje, životinjsku dlaka. Kako su godine prolazile sve je bilo teže i teže disati, obično se to dešavalo u noćnim kasnim satima. Ulaskom u pubertet moje zdravstveno stanje se naglo poboljšalo nisam imao više česte opstrukcije u disanju izuzev kad se nahladim, kako je bilo prošle godine, kada sam odlučio da probam Primed 2. U samo par dana korišćenja PRIMED 2 osjetio sam olakšanje, toliko da nisam mogao da vjerujem. PRIMED 2 koristim već par mjeseci i super se osjećam. Nemam više otežano disanje i pištanje u grudima. Sada mogu normalno da šetam bez bojaznosti da će mi pumpica trebati . Za PRIMED 2 sam čuo od tetka koji je koristio PRIMED 7 i regulisao rad štitne žlijezde. Rešio sam da probam jer na kraju krajeva nisam imao šta izgubiti. Disanje se iskristalisalo, manje kasljem. PRIMED nastavljam i dalje da koristim.

Adnan Murselović,
Dobošnica Donja,
BiH

Adnan Murselović, 10 jan 2018

Moj sin je koristio PRIMED 2. On je imao astmu, ali zahvaljujući PRIMED 2 preparatu, on je sada zdrav dečak!

Za PRIMED sam saznala od vlasnika PRIMED-a koji su mi ispričali njihovo iskustvo, pa sam odlučila da probam svom detetu da dajem preparat.

Koristio ga je po 3 meseca uzastopno sa pauzama od 2 meseca nekoliko godina. Zahvaljujući PRIMED 2 preparatu nije koristio pumpicu iako je po preporuči lekara trebalo da je koristi.

Zahvaljujem se PRIMED-u što su omogućili da ovaj preparat bude svima dostupan. Kada god čujem da neko ima isti problem ja odmah preporučim PRIMED 2. Zahvaljujem se do neba.

Biljana Pešić,
Beograd

Biljana Pešić, 10 jan 2018